Movie review score
5

Click here to support us, for a lot more quality L-movies!

Urmareste filmul online  gsmovies


IMDB:   click aici
CINEMAGIA.ro: click aici
Limba: engleza
Subtitrare in lb romana:  click aici
Subiect:Drama pasionala si misterioasa beneficieaza de performantele deosebite ale celor doua actrite debutante in cinematografie (Natalie Press si Emily Blunt). Filmul prezinta emotiile si reactiile fizice care infloresc intr-o vara in cele doua tinere femei.

Mona (Natalie Press) ascunde in spatele unei aparente agresivitati o inteligenta deosebita si nazuinta spre ceva dincolo de neinsemnatatea vietii ei cotidiene. Tamsin (Emily Blunt) este bine-educata, rasfatata si cinica. Complet opuse, fiecare este constienta de diferentele dintre ele inca de la prima lor intalnire, dar raceala dintre ele se topeste in fascinatie reciproca, amuzament si atractie.

La cele doua ingrediente se adauga fratele mai mare al Monei, Phil (Paddy Considine), care a renuntat la un trecut pacatos pentru vocatia religioasa - pe care incearca sa o impuna si surorii sale. Mona, insa, trece prin propria ei criza.

"Nu trebuie sa ne despartim niciodata", ii spune Tamsin Monei, dar poate Mona sa aiba incredere deplina in ea? ( http://www.cinemagia.ro/filme/my-summer-of-love-dragoste-de-o-vara-13136/ )

In the Yorkshire countryside, working-class tomboy Mona meets the exotic, pampered Tamsin. Over the summer season, the two young women discover they have much to teach one another, and much to explore together.

Click here to support us, for a lot more quality L-movies!