Movie review score
5

Click here to support us, for a lot more quality L-movies!

Urmareste online: solarmovie links /   gsmovies


IMDB:   click aici
CINEMAGIA.ro: click aici
Limba: engleza
Subtitrare in lb romana:  click aici
Subiect: Nina (Shelley Conn) este o tanara femeie care se hotaraste sa se mute din casa parinteasca in urma unui conflict pe care il are cu tatal sau. Insa dupa moartea subita a acestuia, Nina se intoarce ca sa preia afacerea familiei, restaurantul The New Taj.

Revenirea ei o pune insa fata in fata cu o surpriza neplacuta: tatal sau ramasese cu foarte multe datorii de pe urma jocurilor de noroc. Curajoasa si plina de incredere, Nina lupta sa recupereze afacerea familiei, alaturi de Bobbi (Ronny Jhutti), prietena ei din copilarie, si Lisa (Laura Fraser), o tanara carismatica ce detine acum jumatate din afacere. Cele trei isi propun ca restaurantul The New Taj sa castige cea mai mare competitie de curry din Vest, dar lucrurile iau o alta turnura cand Nina se indragosteste…. Oare sentimentele ei vor fi impartasite? Si daca da, cum va afecta acest lucru viata Ninei si afacerea familiei? http://www.cinemagia.ro/filme/ninas-heavenly-delights-ingredientele-dragostei-23072/

Shelley Conn plays Nina, a young woman who ran away to London to avoid an arranged marriage. She returns to Glasgow three years later (after her father dies unexpectedly of a heart-attack) to find his gambling problem means the family restaurant has to be sold. To save it Nina decides to compete in a TV curry competition.