Movie review score
5

Urmareste online/Watch online: 1channelIMDB:   click aici
CINEMARX.ro: click aici
Limba: engleza
Subtitrare in lb romana:  click aici
Subiect: Filmul este bazat pe un caz real, povestea surorilor Papin.

Christine este servitoarea unei renumite văduve din burghezia franceză a începutului anilor 1930, Madame Danzard și a fiicei sale, Isabelle Danzard. Sora Christinei, Lea este și ea angajata la curte la recomandarea surorii ei.

Marea discrepanță dintre clasele sociale și imposibilitatea de a comunica cu alte persoane le aduc pe fete tot mai aproape una de alta, până ce se ajunge la obsesie, obsesie la care contribuie și sentimentele refulate și bine ascunse din copilăria fiecăreia. Cu acest amalgam de sentimente și izolare, nu mai este mult și relația lor devine sexuală. iar gelozia Christinei care este declanșata de scăderea atenției obținută de la sora duce la paranoia și într-un final la crimă.   http://www.cinemarx.ro/filme/Sister-My-Sister-Sister-My-Sister-19001.html

This all-woman production is set in provincial France in the early 1930's. Two young, country sisters enter domestic service in the bourgeois household of a penurious widow and her homely daughter. Neither pair speaks to the other: two sets of women separated and confined by social convention, personality, and the house itself. The relationship of the sisters slowly evolves into obsession, brought about by isolation and by emotions left from childhood. Trapped in a garret room, the sisters' violent downstairs-upstairs collision with Madame Danzard and the lumpy Isabelle seems certain.


Leave a Reply